vrijdag 18 september 2020

Uitnodiging Comfort & BespaarBijeenkomst: dinsdag 6 oktober 2020


Hoe geniet u straks optimaal van de verbeteringen aan uw woning? 
Daar vertellen wij u graag meer over tijdens de Comfort & BespaarBijeenkomst!


Op dinsdag 6 oktober organiseren wij een digitale Comfort & BespaarBijeenkomst voor alle bewoners van blok 1 t/m 5. Tijdens deze bijeenkomst geven wij u tips hoe u comfortabel kunt wonen in uw vernieuwde woning. Wij leggen u meer uit over onderwerpen als Slim Verwarmen, Ventileren & Opwekken. Daarnaast vertellen wij hoe u zoveel mogelijk kunt besparen op uw energierekening. Handig én goed voor uw portemonnee. 

Op de dag van de bijeenkomst krijgt u een envelop in de bus met alle informatie. Ook krijgt u twee gratis BespaarCadeaus, zodat u direct aan de slag kunt met besparen in huis. Zo geniet u straks optimaal van de verbeteringen aan uw woning. 


Wij zien u graag online
Door de corona-uitbraak kunnen wij de bijeenkomst helaas niet organiseren in de ProefWoning. Daarom organiseren wij de bijeenkomst online. Hieronder leest u hierover meer. 


UITNODIGING!


Wanneer?

Op dinsdag 6 oktober van 19:00 tot 20:30 uur.

Waar? 

De Comfort & BespaarBijeenkomst vindt plaats via internet. U kunt de online presentatie dus bijwonen vanuit uw luie stoel. Via de chat kunt u meteen reageren en vragen stellen. Wij zorgen voor wat lekkers voor bij de koffie!

Hoe? 

U kunt de bijeenkomst volgen op een computer, laptop of tablet mét internetverbinding. Op een telefoon kan eventueel ook, maar door het kleine scherm is het dan lastig om de presentatie goed te zien. 

Aanmelden? 

Volgende week ontvangt u een e-mail van WoonWaarde. Hierin leest u hoe de online bijeenkomst in zijn werk gaat en hoe u zich hiervoor kunt aanmelden. 

Vragen over uw vernieuwde woning?  

Laat het ons weten zodat we zo kunnen bespreken tijdens de bijeenkomst. 

Graag tot ziens op 6 oktober!