vrijdag 11 september 2020

Extra werkzaamheden: zaterdag 12 september

Morgen, zaterdag 12 september, voeren wij werkzaamheden uit aan de buitenzijde van blok 4 en 5. Via deze e-mail informeer ik u hierover. 

Gevelwerkzaamheden blok 4 en 5

Morgen gaan de werklieden aan de slag met het kitten van de gevel van blok 4 en 5. Houdt er daarom rekening mee dat de werklieden in uw tuin of op de balkons en galerijen aan het werk kunnen zijn. U hoeft hiervoor niet thuis te blijven. 

Afbreken steiger voorzijde blok 5

- Gisteren zijn de galerijplaten van de bovenste verdieping van blok 5 geplaatst. Op dit moment worden de hekken gemonteerd. Zodra de galerij weer veilig begaanbaar is (uiterlijk maandag 14 september), worden de deuren van de bovenste verdieping weer vrijgegeven.
- Volgende week monteren wij de balkonplaten van onderste verdieping van blok 5. Vanaf vandaag zijn wij begonnen met de voorbereidende werkzaamheden hiervoor. Morgen wordt het onderste deel van de steiger aan de voorzijde van blok 5 afgebouwd. Dit zorgt voor geluidsoverlast. Onze excuses voor het ongemak.

Complete planning
De complete planning van deze werkzaamheden vindt u in onderstaand bericht, onder het kopje "Plaatsen en afwerken galerijplaten voorzijde blok 5".

Heeft u hierover nog vragen en/of opmerkingen? Bel of mail mij gerust.