donderdag 24 september 2020

Gevelwerkzaamheden blok 4 en 5

Via dit bericht informeren wij u graag over de gevelwerkzaamheden aan blok 4 en 5.

Afwerking buitengevels

Zoals wij u eerder lieten weten én u misschien al gemerkt heeft, zijn wij begonnen met het uitvoeren van werkaamheden aan de buitengevels van blok 4 en 5. De komende weken plakken wij de steenstrips tussen de gevels, en voeren kit- en voegwerkzaamheden uit. U hoeft hiervoor niet thuis te blijven. De werkzaamheden zijn weersafhankelijk.

Wat vragen wij van u?
Voor het uitvoeren van de werkzaamheden maken de werklieden gebruik van de galerijen en balkons (en/of uw tuin). Hierdoor is uw balkon of galerij soms minder toegankelijk.

Zijn de werklieden aan de voorzijde van uw blok bezig? Dan vragen wij u zoveel als mogelijk gebruik te maken van het externe trappenhuis aan de achterzijde van het complex.
Wilt u er toch langs, bijvoorbeeld omdat u gebruik wilt maken van de lift? Dat kan! Mocht u er niet goed langs kunnen, bespreek dit dan even met de werklieden. Zij helpen u graag.

Dakrand kitten

Ook starten de werklieden binnenkort met het kitten van de dakranden van alle woningen (blok 1 t/m blok 5). Belangrijk! Het kitten van de dakranden wordt gedaan buiten de gebruikelijke werktijden! De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 16:00 en 20:00 uur. Wij vragen u hiermee rekening te houden.

De werkzaamheden zijn weersafhankelijk en laten zich moeilijk plannen. We verwachten dat de werkzaamheden in totaal ongeveer ongeveer 2 weken duren. Wij proberen u op de dag van de werkzaamheden (waar mogelijk) te informeren.

Overlast
Om de werkzaamheden aan uw dakrand uit te kunnen voeren maken de werklieden gebruik van een ladder of hoogwerker. Houd er rekening mee dat de werklieden voor uw raam, op zowel de beneden- als de bovenverdieping, aan het werk zijn. U heeft hierdoor, ook op de bovenverdieping, minder privacy. Let op: De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 16:00 en 20:00 uur.

Mocht u hierover nog vragen hebben, bel of mail me gerust!