vrijdag 2 oktober 2020

Betegelen centrale trappenhuis + extra werkzaamheden vanavond en morgen

Het zal u niet ontgaan zijn dat wij deze week de tegelvloer in het centrale trappenhuis hebben verwijderd. De werkzaamheden duurden helaas langer dan gepland en zorgden voor veel geluidsoverlast. Onze excuses hiervoor. Via dit bericht informeren wij u over het betegelen van de vloeren én over de extra werkzaamheden (vanavond en morgen).

Planning betegelen vloeren

Volgende week starten de werklieden met het betegelen van de vloeren. Vanaf maandag starten de werklieden op de bovenste verdieping. Zij werken van boven naar beneden. Vanwege een aantal zieken bij de tegelzetter is het moeilijk te zeggen hoelang de werkzaamheden duren. De verwachting is dat wij ongeveer één verdieping per dag betegelen.

Overlast
  • Zoals wij u eerder lieten weten zijn het centrale trappenhuis en de lift tijdens de werkzaamheden minder toegankelijk. Wij vragen u daarom om gebruik te maken van het externe trappenhuis aan de achterkant van het complex (en dus via de achterkant uw woning in en uit te gaan).
  • Na het tegelen van de vloer moet de lijm minimaal 24 uur drogen. Hierdoor heeft u tijdelijk geen toegang tot de lift. De werklieden zetten de vloer tijdelijk af, zodat u weet dat u deze niet kunt betreden. De deur van de galerij naar het trappenhuis wordt tijdelijk afgezet). Zodra u de vloer weer mag betreden, wordt de afzetting weggehaald. Levert dit problemen voor u op? Laat het ons zo snel mogelijk weten. 


Extra werkzaamheden: vanavond en morgen

Vanavond (tussen 16:00 en 20:00 uur) en morgen (zaterdag 3 oktober vanaf 08:00 uur) gaan de werklieden verder met het uitvoeren van de kitwerkzaamheden uit aan de dakranden bij blok 4 en 5. De werkzaamheden zijn weersafhankelijk.

Overlast
Om de werkzaamheden aan uw dakrand uit te kunnen voeren maken de werklieden gebruik van een ladder of hoogwerker. Houd er rekening mee dat de werklieden voor uw raam, op zowel de beneden- als de bovenverdieping, aan het werk zijn. U heeft hierdoor, ook op de bovenverdieping, minder privacy

Mocht u hierover nog vragen hebben dan horen wij dit graag.