donderdag 19 maart 2020

Maatregelen coronavirus

Graag informeren wij u over de maatregelen rondom het coronavirus


Werkzaamheden in de wijk

De werkzaamheden in de Lauwers kunnen en mogen vooralsnog doorgaan volgens de planning die wij eerder met u deelden. Natuurlijk zijn wij extra alert en werken we volgens de richtlijnen van het RIVM en de overheid . Wij treffen de nodige voorzorgsmaatregelen. WoonWaarde volgt de berichtgeving en instructies vanuit de overheid op de voet. Mochten andere maatregelen (in de toekomst) nodig zijn dan worden deze toegepast. Wanneer dit gevolgen heeft voor u als bewoner dan informeren wij u hierover.

Hoe informeren wij u als bewoner?
Waar nodig houden wij u via e-mail en de website op de hoogte over de ontwikkelingen rondom het coronavisus. Bij ingrijpende maatregelen informeren wij u per brief. Natuurlijk blijft WoonWaarde op werkdagen bereikbaar. Bel of mail mij gerust als u nog vragen heeft.

Voorzorgsmaatregelen

Voorzorgsmaatregelen die wij op dit moment nemen zijn bijvoorbeeld: geen handen schudden, handen wassen en 1,5 meter afstand houden. Werklieden eten om beurten en werklieden die verkouden zijn blijven (uit voorzorg) thuis. Daarnaast worden contactmomenten met bewoners zoveel mogelijk gemeden. Waar mogelijk vindt contact met bewoners plaats per telefoon of e-mail.

Heeft u een geplande afspraak met ons?
Wij nemen contact met u op en stemmen samen met u af of deze afspraak doorgaat. Hoort u niets van ons? Dan kunt u ervan uitgaan dat de afspraak doorgaat. Wij vragen u bovenstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen en ons op tijd te informeren bij gezondheidsklachten. 

Wat vragen wij van u? 
De situatie omtrent het coronavirus vraagt van ons allemaal om slim te werken en verstandig met elkaar om te gaan. Wij vragen u daarom om geen handen te schudden en minimaal 1,5 meter afstand te houden tot werklieden en anderen. Heeft u gezondheidsklachten? Dan vragen wij u dit aan te geven voordat u contact heeft met de werklieden.

Uitvoerder Piet Loffeld 
Uitvoerder Piet Loffeld maakt het goed, maar heeft lichte verschijnselen van verkoudheid. Uit voorzorg is hij daarom niet aanwezig in de Lauwers. Waar mogelijk werkt Piet vanuit huis. Hoelang dit duurt is nog onbekend. Piet zijn collega’s nemen zijn taken in de Lauwers waar.

Blijf op de hoogte via deze website.
Heeft u vragen of opmerkingen? Bel of mail mij dan gerust.

Met vriendelijke groet,
Ilse van Zijl
WoonWaarde